Gæstebog

Hvis du ønsker at deltage i Transmission Meditation i Danmark, så skriv en mail til transmissionmeditation@mail.dk Hvis du har ideer til, hvordan vi får budskabet om Kristi genkomst ud i verden, så tøv ikke med at skrive.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hubert, d. 26-10-2015
Kære hengivende. Jeg er en dyb beundre af jeres/din hjemmeside. Jeg følger Share-international og jeg er så glad for at i har oversat til det danske sprog. Jeg har i tankerne, at begynde at dele noget, af den store viden i har samlet her på hjemmesiden med hjælp fra Share-internationals hjemmeside. Jeg har tænkt mig, at citere nogle tekster på facebook, så mine venner og familie ved, hvor stor en betydning, det kan have for fremtiden og for fred i verden. Det håber jeg er i orden, da jeg tror i ved hvor vigtigt det er at folk kender sandheden om den endnu usynlig verdensorden. Ud over det, så vil jeg høre, om der er nogle grupper her i Danmark man kan blive en del af som jo beskæftiger sig med Maitreya og den nye verdenstidsalder mm.?? Ellers vil det evt. være på tide at starte noget op! Håber du er enig!? Har lavet en hjemmeside af ren kedsomhed som i kan tjekke ud. May the force be with you. Hubert
E-mail:

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...