Kilder

Kilder.
Hovedkilden er Benjamin Creme`s bøger, foredrag og websites om verdenslæreren og visdommens og medfølelsens mestre. Benjamin Creme, kunstner, forfatter, foredragsholder og redaktør af tidsskriftet Share International magazine, var bosiddende i London. Født i 1922 i Skotland. Den 24. oktober 2016 annoncerede Share International, at deres stifter Benjamin Creme var død.


Bemærk: Selvom navnet Maitreya bruges af andre, er det ikke sikkert at deres forståelse af Verdenslæreren svarer til det som præsenteres på disse sider, som kun er en genfortælling af indholdet på Share International. Enhver, som promoverer sig selv som Maitreya eller Verdenslæreren er med sikkerhed ikke det samme individ som Share International og dermed denne side henviser til. Der findes flere, som udgiver sig for at være Maitreya uden at være det. Som der står:

Matt. 7, 15. 16: "Vogt jer, for de falske profeter, som kommer til jer i fåreklæder, men indvendig er de glubske ulve. På deres frugter skal I kende dem."

Dette website lukkes nu og læseren henvises til  http://www.share-international.org   som er ved at få oversatte sider på mange sprog. 

Dette er ikke en original Share International hjemmeside. Gå venligst til originalsiderne for førstehånds information: http://www.share-international.org

 

Skriv din besked her. Udfyld formularen: