Kilder

Kilder.
Hovedkilden er Benjamin Creme`s bøger, foredrag og websites om verdenslæreren og visdommens og medfølelsens mestre. Benjamin Creme, kunstner, forfatter, foredragsholder og redaktør af tidsskriftet Share International magazine, var bosiddende i London. Født i 1922 i Skotland. Den 24. oktober 2016 annoncerede Share International, at deres stifter Benjamin Creme var død.

1.  share-international.org

2.  http://www.youtube.com/watch?v=CoHGRzKoHv8 

3.  Links til seneste nyt

1.http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2013/2013-09.htm#TV102

2. Share International magazine Vol. 33, No. 6 - Juli/August 2014 s. 38 (papirudgave)

3. Share International magazine Vol. 33, No. 7 - September 2014 s. 26 (papirudgave).

4.  Share International magazine Vol. 33, No. 8 - Oktober 2014  s. 21 (papirudgave).

5. Share International magazine Vol. 33, No. 9 - November 2014  s. 22 (papirudgave).

6.   Share International magazine Vol. 34, No. 5 - Juni 2015  s. 23 (papirudgave).


Share International er en garanti for en høj grad af sandhed og nøjagtighed,  hvorfor der henvises til disse sider. Benjamin Creme skal ikke opfattes som værende ufejlbarlig, men som en autoritet, der er i overenstemmelse med den esoteriske lære (den evige visdomslære).
Den esoteriske lære findes i forskellige skoler og udgaver, således at der også i denne lære i bred forstand indsniger sig fejl og unøjagtigheder. Disse fejl og unøjagtigheder skyldes hovedsageligt forfatterens eller lærerens udviklingstrin ("point of evolution"). De primære kilder anses for at have en høj grad af pålidelighed.
Visdommens mestre skal ikke opfattes som værende alvidende, som vi ofte er tilbøjelige til at mene, .  Ingen kender dagen for Kristi kundgørelsesdag, men der kan være mange kvalificerede bud på, hvornår den kommer. Selv Kristus kender ikke dagen for Kundgørelsesdagen. At Maitreya efterhånden vil blive kendt og anerkendt af langt størstedelen af jordens befolkning, tror vi er en kendsgerning. 

Det er websitet  share-international.org , som der  henvises til, som kilden til denne website, samt Benjamin Cremes bøger, og det er langt det bedste at gå til originalsiderne, men de er ikke p.t. oversat til dansk (såvidt vides), men findes i uddrag på bl.a. norsk og svensk.

Nogle kan måske undre sig over, hvorfor der på dette website ofte skrives Kristus om Maitreya. Det er fordi Maitreya er Kristus. Men der kunne ligeså godt på de steder, der står Kristus være skrevet Messias, Imam Mahdi, Maitreya Buddha, Kalki avataren, Krishna og mange andre navne for den som alle religioner venter på.  
Maitreya foretrækker selv at blive omtalt som  læreren, fordi det er nærmere, hvad han er - måske ønsker han blot at blive kaldt ved navn!
Maitreya udtrykker selv, hvorfor det ikke er så godt at kalde ham Kristus, selvom det er, hvad han er, for hvad så med buddhisterne?, eller jøderne?, eller hinduerne?, eller muslimerne? eller ateisterne? Har han glemt dem? Nej, på ingen måde. Og kalder vi Maitreya for Imam Mahdi, hvad han er, hvis man er muslim, hvad så med de kristne? eller jøderne? 

1.http://www.youtube.com/channel/UCf7gnRso-_O0tldKe515xvQ
En samling af you tube videoer fra Share International Foundation, som fortæller om verdenslærerens offentlige virke.

2.//www.begegnungen-maitreya.blogspot.dk/ Henviser til en humoristisk bog skrevet af en tysk Share International medarbejder.


Om sprogbrug: Nogle steder er der citeret fra engelsksprogede websites. Noget er oversat, andet er ikke.
Bemærk: Selvom navnet Maitreya bruges af andre, er det ikke sikkert at deres forståelse af Verdenslæreren svarer til det som præsenteres på disse sider, som kun er en genfortælling af indholdet på Share International. Enhver, som promoverer sig selv som Maitreya eller Verdenslæreren er med sikkerhed ikke det samme individ som Share International og dermed denne side henviser til. Der findes flere, som udgiver sig for at være Maitreya uden at være det. Som der står:

Matt. 7, 15. 16: "Vogt jer, for de falske profeter, som kommer til jer i fåreklæder, men indvendig er de glubske ulve. På deres frugter skal I kende dem."


Dette er ikke en original Share International hjemmeside. Gå venligst til originalsiderne for førstehånds information: http://www.share-international.org

 

Skriv din besked her. Udfyld formularen:

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...