Seneste nyt

Den 14. januar 2010 meddelte Benjamin Creme , at Maitreya havde givet sit første interview på amerikansk tv , og at millioner havde hørt ham tale både på tv og internettet. Maitreyas åbne mission begyndte. Benjamin Creme forklarede:  Han blev ikke introduceret som Maitreya, verdenslæreren og lederen for vort åndelige hierarki, men ganske enkelt som en af os. Således sikrer han sig, at folk følger og støtter ham på grund af sandheden og fornuften i de ideer, han fremsætter, og ikke på grund af hans status. Han talte på en enkel og letforståelig måde om nødvendigheden af fred, og at den kun kan opnås gennem retfærdighed og fordeling af verdens ressourcer. 


Her følger en oversigt over TV - interviews, der viser hvor mange og hvor de har fundet sted.

Man bedes bede til, at der kommer flere TV-interviews, det hjælper eller anvende den Store Invokation. Kristus handler på vores ønsker som mennesker, så jo flere der beder om hans hjælp og støtte desto hurtigere, vil vi modtage hans hjælp.

USA: 29 TV - interviews (januar 2010 -januar 2011).

Mexico: 14 TV - interviews (januar - september 2011).

Brasilien: 41 TV - interviews (september 2011 - januar 2013).

Rusland: 51 TV - interviews ( januar 2013 - maj 2014).

Kina: 22 TV - interviews (maj 2014 - maj 2015).

Fra maj 2015 er Benjamin Creme ophørt med at oplyse om antallet af TV - interviews med Maitreya, da antallet er stigende og idet det kke længere er praktisk muligt - og da Benjamin Creme nedtrapper sine ydre aktiviteter. Efter Benjamin Creme`s død viderføres arbejdet med at oplyse om Maitreya (Verdenslæreren) og Visdommens og Medfølelsens Mestre, og deres gradvise træden ind i vor fysiske verden nogle gennem en fysisk fødsel som alle os andre og nogle gennem et selvskabt legeme.


Maitreyas grupper er begyndt at dele deres informationer i en større målestok  fra omkring sommeren 2015.                                           


Om TV interviews i Rusland: Modtagelsen af disse interviews har været bedre end forventet. I tilgrænsende dele af Kina er der nu mange som forventer, at et stort menneske som Buddha, Krishna, Kristus eller den man venter på i de kinesiske religioner, sekter og visdomslærer, vil komme til jorden. Man mener at det kan skyldes at man i Kina kan se russisk TV.

Om TV interviews med Kristus (Maitreya) i Kina: Om modtagelsen af disse bliver der i et svar fra Benjamin Creme svaret, at deres modtagelse af disse TV interviews er, at de føler det "mystisk", og at deres nuværende ønsker drejer sig om at blive rig, at rejse og lignende.

Benjamin Cremes mester gennem Benjamin Creme (via mental telepati, som er "the golden standard", som en accepteret discipel anvender til at kommunikere med mesteren, når behovet er tilstede) blev spurgt, om begivenhederne i Ukraine havde fået Maitreya til at øge antallet af interviews, på hvilket der blev svaret nej.

Maitreya har givet  157 TV interviews frem til maj 2015 i USA, Mexico, Brasilien, Rusland og Kina og flere finder sted rundt om i verden., og antallet er øget, så det ikke længere er hensigtsmæssigt, at gengive eksakt, hvor mange og hvor.

På grund af spændingerne i Mellemøsten er Maitreya  fortsat i Mellemøsten, som altid midt i verdens brændpunkter, hvor han søger at overtale/påvirke beslutningstagere og andre til at etablere fredelige og harmoniske relationer - kort sagt ægte fred. Senest har Maitreya (Kristus, Imam Mahdi, Krishna - en og den samme) medvirket ved skabelse af den iranske atomaftale.

Maitreyas grupper er begyndt at dele deres informationer i en større målestok  fra omkring sommeren 2015.

Maitreya er nu begyndt  fra ca.  februar 2016 at tale i mange lande over hele jorden på TV-interviews, og vi får ikke mere detaljerede oplysninger om hans interviews. For første gang i menneskedehdens historie kommer verdenslæreren selv. Kristus er her selv. Imam Mahdi er her selv. Maitreya Buddha er her selv. Kalkiavataren er her selv. Krishna er her selv. Eller i hvilket andet navn religioner og sekter og visdomslærer og esoteriske grupper venter på den eneste ene.  Og med sig har han Mestre , efterhånden vil godt 40 være fysisk tilstede som du og jeg. 

Links, se kilder

1.http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2013/2013-09.htm#TV102

2. Share International magazine Vol. 33, No. 6 - Juli/August 2014 s. 38 (papirudgave)

3. Share International magazine Vol. 33, No. 7 - September 2014 s. 26 (papirudgave).

4.  Share International magazine Vol. 33, No. 8 - Oktober 2014  s. 21 (papirudgave).

5. Share International magazine Vol. 33, No. 9 - November 2014  s. 22 (papirudgave).

6. Share International magazine Vol. 35, No. 4 - Maj 2016  (papirudgave).


Journalister/meningsdannere/politikere bedes i et internationalt regi invitere Maitreya - verdenslæreren - til at deltage i TV interviews, så skal han nok acceptere at deltage, såfremt, må vi tro, at invitationerne er seriøst ment,  Og som sagt præsenterer han sig ikke før Kundgørelsesdagen som Kristus, men som et almindeligt menneske. Han præsenterer sig ikke som Imam Mahdi, eller som Messias, eller som Kalki avataren, eller som Maitreya Buddha, eller som Kristus og heller ikke som Maitreya. Han er inkognito lige frem til Kundgørelsesdagen ("Day of Declaration" - se dette). På kundgørelsesdagen regner man med, at Maitrreya vil offentliggøre sin virkelige status eller identitet.


Bemærk: Dette er ikke en original Share International hjemmeside. Gå venligst til originalsiderne for førstehånds information: http://www.share-international.org Lyskors, som de blev fotograferet i november 2016 i en mindre by i Europa. Et tegn på lærerens komme.

Forhistorie

Kristus (Maitreyas) forberedende arbejde fra 1977 - 2009

    8. juli 1977: Kristus (Maitreya) forlader sit opholdssted i Himalaya.
    19. juli 1977: Ankommer till London. Bosætter sig i Brick Laneområdet.
   6. sept. 1977: Første budskab fra Maitreya under et af Benjamin Cremes foredrag.
    1978: TV-film produceret om Maitreya og den asiatiske koloni i London, men aldrig vist.
    Jan. 1979: Kristus (Maitreya) giver sin første offentlige tale (som medlem af den asiatiske koloni).
    16. feb. 1980: Maitreyas femte offentlige budskab til 1000 mennesker.
   19. april 1980: Den sjette offentlige tale till 800 mennesker. Interesse fra den lokale presse.
    7. feb. 1981: Maitreya bliver interviewet (inkognito) i radio for første gang.
  19. juli 1981: TV viser indslag med Maitreya (inkognito). Maitreyas budskaber tiltager til et hver fjortende dag.
    21. okt. 1981: Maitreya taler i radio (inkognito).
    7. nov 1981: Maitreyas offentlige budskaber tiltager til en gang om ugen.
April 1982: Benjamin Creme organiserer en verdensomspændende annoncekampagne med helsides annoncer i dagspressen om Kristus tilstedeværelse i verden.
   1982: Creme tilkendegiver ved en pressekonference i Los Angeles at Kristus (Maitreya) bor i London, og er parat til at træde offentligt frem, hvis han bliver
bedt om det af medierne.
    1982-1985: Freelancejournalister forsøger at "finde Maitreya."
    31. juli 1985: 22 journalister som repræsenterer medier fra øst og vest, samles i Brick Lane i håb om at få kontakt med Maitreya. Denne symbolske hændelse tillader Maitreya at begynde på en mere åben fremtræden i offentligheden.
    Jan. 1986: Maitreya bliver filmet og interviewet af BBC gennem et par måneder. Løfte om en pressemeddelelse om Maitreya blev givet af BBC, men det blev senere trukket tilbage.
   Feb. 1987: Maitreya begynder at mødes med indbudte journalister, dignitarer, politikere, diplomater, etc. 
    26 feb 1987: Maitreya interviewes af CNN. Filmen bliver aldrig vist.
    1987: Maitreya opretter sin indiske ashram og flytter sin base i London.
  Aug. 1987: Creme tilkendegiver: "I de næste tre til fire måneder vil Kristus (Maitreya) arbejde intensivt på at få et gennembrud i de internationale relationer i verden." I december underskriver præsident Reagan og Gorbatjov SALT-1, nedrustningsaftalen om kernevåben.
   1988: Maitreya viser sig personligt og i drømme for verdens ledere og almindelige borgere.
   April 1988: Maitreya begynder, gennem en nær medarbejder at offentliggøre  sin undervisning og kommer med forudsigelser og kommenterer verdensbegivenhederne. Det publiceres i Share International og distribueres gennem pressemeddelelser over hele verden.
   11 juni 1988: Maitreya viser sig mirakuløst for 6000 mennesker ved et helbredelsesmøde i Nairobi, Kenya. Fotografier og reportage om begivenheden publiceres af CNN og internationale medier. (I England gennem The Guardian, The Sun, BBC Radio). Se billeder under fotos.
    1988: Ved sine offentlige taler opfordrer Maitreya til at begynde på at forandre samfundet, om sjælens natur, virkeligheden, og for første gang taler han om sig selv og sin mission.
   1988: Maitreya begynder at manifestere lyskors. Se flere eksempler under fotos.
  21-22. april 1990: En historisk konference - 200 dignitarer (konger, ambassadører, diplomater, videnskabsmænd, politikere, religiøse repræsentanter) og 40 journalister var indbudt til en weekendkonference ledet af Maitreya.
  1990: Dokumentarfilm laves, i hvilken Maitreya beretter om sine planer og sin undervisning. Accepteret af de største radio og tv-stationer i USA, men aldrig sendt.
   1990: Første rapportering om, at Maitreya manifesterer sig som en "mystisk blaffer", registreres i New Zealand.
   September 1991: Maitreya begynder at vise sig for religiøse fundamentalistiske grupper over hele verden, og i nærheden oplader han kilder med helbredende energi.
   Juni 1994: Maitreya accepterer en indbydelse til et første TV-interview på en større TV-kanal i USA. Tidspunktet blev ikke fastsat.
  Maj 1995: Cremes mester afslører: "Tidspunktet for Maitreyas offentlige tilsynekomst er fastlagt. Verden får ham  snart at se."
  21. september 1995: Maitreya manifesterer mirakler med hinduistiske mælkedrikkende  statuer.
   8. november 1995: Lyskors i Knoxville manifesteret af Maitreya.

   1995 - december 2009: Tegn på Kristus (Maitreyas) nærvær fortsætter med at øge i antal op til hans første TV-interview.

Bemærk: Selvom navnet Maitreya bruges af andre, er det ikke sikkert at deres forståelse af verdenslæreren svarer til det som præsenteres på disse sider, som er en fri gengivelse af indholdet på Share International websiderne. Enhver, som promoverer sig selv som Maitreya eller verdenslæreren er med sikkerhed ikke det samme individ som Share International og dermed denne side henviser til.  

Share International er en ubunden, ideel, fri sammenslutning med grupper i mere end 25 lande som i samarbejde med den engelske kunstner, forfatter og forelæser Benjamin Creme, spreder og distribuerer information om denne store planetariske begivenhed. Vi opfordrer til at besøge den originale hjemmeside,  se venligst herunder.

Bemærk: Dette er ikke en original Share International hjemmeside. Gå venligst til originalsiderne for førstehånds information: http://www.share-international.org

Lyskors fotograferet 23. august 2017 i Parkgatan i Höör Sverige.