Mennesker fra andre planeter

Video med Gerard Aartsen, oversætter og nær medarbejder for Benjamin Creme

Maitreya (Kristus, Krishna, Imam Mahdi, Maitreya Buddha, Kalki avatar) den som alle venter på) vil givetvis oplyse os om, at der er liv på andre planeter, og mennesker vil så danne sig deres egen mening, overbevisning eller tro. Da videnskaben endnu ikke er bekendt med og endnu ikke har påvist eksistensen af andre livsplaner end vores velkendte tætte fysiske verden, mangler der begreber og benævnelser for ikke fysiske verdener på en videnskabelig måde. Man må således acceptere, at der findes finere fysiske planer, som vi kalder æteriske, og derudover yderligere astrale, mentale og højere planer. Og disse planer kan vi ikke se. Men det er på disse højere planer, at der er liv på planeterne i vores solsystem. Og dette liv er ligesom vores opbygget af atomer og molekyler, blot er disse molekyler og atomer af en finere substans, en lettere substans end de atomer og molekyler, som er så velkendte i vores fysiske verden. Livet på mars, venus og jupiter og de andre planeter i vores solsystem findes på de æteriske planer og højere. Derfor kan vi ikke se noget liv på planeterne, når vi for eksempel sender en rumsonde til mars. Menneskeheden på mars skulle have samme evolutionstrin som os, dvs 4 4 4 . 4 4 4 betyder at vi er halvvejs igennem vores evolution her på jorden og mars. Vi er om vi så må sige lige gode, og vi er ved at blive voksne. Det er på dette evolutionstrin at man begynder at tage mere ansvar og forstå mere af, hvad et voksenliv er. Vi er på vej ud af teenage alderen. 🙂

De mange påvisninger af UFO´er overalt på jorden, har sandsynliggjort for mange, at der er liv i universet. Disse rumskibe er bygget af æterisk materiale, og derfor kan vi normalt ikke se dem. Men de kan sænke vibrationerne i det æteriske stof, og derved bliver UFO´en synlig. Det er vores rumbrødre (og - søstre) - altovervejende, mener man , fra mars og venus, som gennem en avanceret teknologi har skabt disse tekniske vidundere. De ser ikke ud som "marsmænd", men er mennesker som os.  Mennesket finder vi overalt i universet.

Man regner med at vi på et tidspunkt vil få en fysisk kontakt til disse, men i hvilket omfang er der næppe nogen der har kvalificerede bud på, udover at det ikke bliver på en måde som forstyrrer os mennesker.  Heller ikke her er det en påtrængende kontakt, man kan forvente, men en nænsom og venlig tilmærmelse til menneskeheden. Hvornår denne kontakt vil kunne etableres er der ikke nogen, der har har kvalificerede bud på udover at det sandsynligvis vil være indenfor 20-30 år, måske før, men de åndelige hierarkier på vort solsystems forskellige planeter har længe haft et tæt samarbejde. Man regner ikke med at regeringer vil acceptere og samarbejde med vore brødre og søstre fra vort solsystems andre planeter, fordi det ville betyde, at deres tid som ledere ville være ovre - for de allerflestes vedkommende. For hvorfor dog lytte til vores egne ledere, når vore rumbrødre - og søstre så åbenbart må have en  meget højere teknologisk og etisk standard end vi har, og dermed vil de kunne komme med nyttige forslag til, hvordan vi som mennesker her på jorden kan indrette os bedre, så vi sikrer en permanent fred og velfærd for alle.

Vore rumbrødres mission er fredelig, harmløs og særdeles hjælpsom.

 

Se http://shareno.net/UFO/ufo.htm (norsk)

Se http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2009/2009-11.htm (engelsk)

Se  http://www.bgapublications.nl/ 

Disse vore rumbrødre (og -søstre) ligner os, de er mennesker ligesom os (men altså ikke i en tæt fysisk krop) og arbejder tæt sammen med vor klode - jordens - åndelige hierarki, som her er benævnt Helgener. Dette sikrer at deres virksomhed er fuldstændig harmløs og velgørende. Og jordens Helgener arbejder tæt sammen med de andre planeters åndelige hierarkier, alt sammen med den hensigt at udvikle livet på planeterne i vores solsystem til en paradisisk tilstand, alt sammen under hensyntagen til den frie vilje, som ikke må og ikke bliver krænket.

 

Når Maitreya er offentligt kendt, da vil han blive stillet spørgsmål, som vedrører spørgsmålet om liv på andre planeter, og da vil sandheden om relationerne mellem vores planet jorden og andre planeter blive kendt. 

For nogle vil det sikkert lyde fantastisk, at der er al denne hjælp fra vore medsøstre og -brødre fra især venus og mars. Og deres tekniske niveau er da også meget mere avanceret end vores, og de kunne hjælpe også med mange ting. Vore brødre og søstre fra vores naboplaneter har to hovedopgaver:  1) Neutralisering af radioaktivitet, som stammer fra kernekraftværker. Dette udgør ca. 95 % af deres arbejde.  2) Opbygning af et magnetisk væv på jorden, som kan udnytte solens energi på en ny og ukendt måde, der skaber vidunderlige muligheder for helbredelse af mennesker, dyr og planter, og som kan levere al den energi vi har brug for på kloden til transport, opvarmning og andre væsentlige funktioner.

I følge Benjamin Creme har vore venner fra andre planeter i vort solsystem hjulpet os gennem de sidste ca. 300.000 år.

George Adamski er en af de mest kendte og anerkendte personer, som har berettet om sine møder med vores rumbrødre og søstre, se linket nedenfor. I følge Benjamin Creme er de beskrevne besøg på UFO´er foregået, mens George Adamski har sovet, og det er således ikke fysisk, at George Adamski har været tilstede på en UFO. Og som man kan læse er vore rumbrødre og -søstre altid harmløse, venlige, hjælpsomme, taktfulde og overskrider aldrig på nogen måde andres personlige grænser.

Nedenstående link er til en af George Adamskis bøger, samt om korncirkler. Han har valgt at bruge sin kunstneriske frihed til at opdigte specielle navne til de "rumbrødre og -søstre", som han omtaler, hvorfor ikke alt skal tages for 100 % pålydende. Han har aldrig været på en UFO i sin vågne tilstand, det er kun foregået om natten, når han sov. 

Se  http://www.share-international.org/archives/UFOs/space-bros-reality.htm 

Se evt.TV2 http://go.tv2.dk/2015-02-24-sandheden-er-derude-tidligere-obama-raadgiver-saetter-gang-i-ufo-rygter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...
Du kan lide denne side