Åndelig helbredelse. Energimedicin.

Mirakelvand i Tlacote i Mexico.
Mirakelvand fra Tlacote i Mexico. En Japansk video fortæller om uforklarlige helbredelser, og nedenunder er der kommentarer fra mennesker rundt om i verden, som har oplevet helbredelser eller bedring i sygdomme, bl.a. AIDS , arthritis, fedme,cancer. En af de kilder som Maitreya (Imam Madhi, Messias, Kalkiavataren, Krishna, Kristus - en og den samme) har magnetiseret ved sine besøg rundt om i verden.

Braco

Utrolige helbredelser blot ved at se Braco i øjnene, "gazings" som  kan følges over internet ved live-streaming eller ved fysisk at være tilstede. Braco helbreder enten ved øjnene (se ham i øjnene under "gazings" eller gennem hans stemme (høre hans stemme; det er uden betydning om man forstår hvad han siger)

Link http://www.braco.net/live-streaming .

Bruno Gröning Vennekredsen

Bruno Gröning. Han var en meget stor healer eller åndelig helbreder. Der er Bruno Gröning Vennekredse i Danmark, Norge, Sverige, Grønland m.fl.

Mirakelhelbredelser af sjæl og krop og helbredelserne sker fortsat, også i dag, i Danmark, i Sverige, i Norge, på Island og i resten af verden.  Lær at optage den helbredende strøm. Alle kan lære det.

Hvis man er esoteriker, vil man forstå helbredelserne på en anden måde. Man vil ikke kalde dem mirakuløse, men forstå dem som et resultat af anvendt energi.

Link http://www.bruno-groening.org/dansk/contact/defaultcontact.htm

Helbredende kilder

Efter Kristus (Maitreyas) tilsynekomst i Nairobi har han siden mange gange vist sig i større forsamlinger, sædvanligvis bestående af religiøse fundamentalister. I tilknytning til disse offentlige fremtrædender har Maitreya ofte magnetiseret vandkilder i nærheden af de steder, hvor han har vist sig. Indtil nu har der vist sig helbredende kilder i blandt andet Mexico, Irland, Tyskland, Slovenien, Kina, Indien og Australien.

Link  http://themiraclespage.info/waters/index.htm

Man mener at omkring 777 kilder  efterhånden vil blive magnetiseret eller fyldt med helbredende energi rundt om på planeten til hjælp for helbredelse af mennesker, dyr og planter.

Helbredelse i Jesus Kristus

Se www.elin-quist.dk for en personlig helbredelsesberetning fra et tv-indslag.

Videnskab, medicin og teknologi i Lysets Tidsalder

Nedenstående link beskriver nogle forventninger til en ny lysteknologi med mange anvendelsesmuligheder. "Age of Light" det engelske fagudtryk, som vi ikke har på dansk, men selvfølgelig kunne det oversættes til Lysets Tidsalder, dvs de næste godt 2500 år, hvorefter den næste store evolutionscyklus starter. Kristus og Mestrene (helgenerne) er med os hele vejen til at bistå og understøtte os. Med hjælp fra denne lysteknologi vil vores liv blive meget lettere og vi kan bruge mere tid på at fremme glæde og lykke og kreativitet mens vi vandrer videre mod vores bestemmelse. Kan give helbredelser, som nogle gange kan ske så godt som øjeblikkeligt (sekunder) og andre gange skal der bruges længere tid (timer til dage). Denne lysteknologi, som russiske videnskabsmænd søger at udvikle, kan ikke frigives før vi som menneskehed har taget afstand fra krig (brodermord) som konfliktløsning. At russiske videnskabsmænd blev valgt til at udvikle lysteknologien skyldes, at de kan arbejde i afsondrethed uden indblanding udefra. Da lysteknologien giver os adgang til kræfter større end A-kraften og da den vil ødelægge brugeren, hvis den bliver anvendt til negative formål herunder krig, er det indlysende, at denne teknologi først kan frigives når vi som menneskehed tager permanet afstand fra krig.

 🙂

Link

http://www.share-international.org/archives/Science-tech/sci_Mt_sci-med-tech.htm

Hatha yoga

Hatha yoga er til helbredelse af den fysiske krop.  Har man et problem i den fyssike krop kan det helbredes gennem hatha yoga.  Omkring 400 millioner mennesker over hele kloden udøver Hatha yoga, de fleste af disse udøver det med ingen eller lille åndelig baggrund eller intention, hvilket svækker virkningen. Men selv uden en åndelig hensigt vil øvelserne kunne have en gavnlig indflydelse på den fysiske sundhedstilstand, men tillige en risiko for sundheden. 

Kroppens tilstand virker direkte ind på psyken (sindet), og omvendt psykens tilstand virker direkte ind på kroppens tilstand. Som kroppen er, sådan er sindet. Som sindet er, sådan er kroppen.  Tænker vi dybere over dette, vil vi se, at vi har en nøgle til et godt helbred.

🙂

Hvad gør jeg, hvis jeg er ved at blive syg eller er syg?

🙂 Under udarbejdelse🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...
Du kan lide denne side