Informer

Kristus er altid harmløshed. Mestrene er altid harmløshed.

 

De, der tror på at Verdenslæreren (Kristus, Imam Mahdi, Messias, Maitreya Buddha),  er her igen, opfordres til at sprede budskabet, også selvom man måske kun tror lidt på det.  Selv foretrækker Kristus (Maitreya) at blive kaldt læreren. Han er her ikke for at få tilhængere, men for at inspirere og oplyse om løsninger for menneskehedens problemer: En ende på krig, sult og underernæring i en verden af overflod, genopretningen af miljøet for at nævne nogle. De, der tror på Kristi Kundgørelsesdag er nært forestående, bedes sprede budskabet. Hos Kristus er der intet at frygte, han komme med glædesbudskaber og på ingen måde som en "dommer", som den kristne lære forestiller sig. Intet der kommer fra Kristus (Maitreya) vil være frygtskabende. Håb breder sig i verden.  Husk også at Jesus er her, fysisk til stede på jorden. Jesus er en af visdommens og medfølelsens Mestre, som er her igen igen fysisk tilstede og klar til at træde frem sammen med de andre mestre, efterhånden regner man med at godt 40 mestre vil være tilstede på jorden, hvis vi ønsker det som menneskehed. De krænker aldrig vores frie vilje.

"Make known to all that I am here, and pave smooth My Path. My Plan is to release into the world a certain Teaching, which will show men that there exists a new approach to Living, a new way forward into the future time. May you be among the first to recognise Me, and through you I may work. Take upon yourselves this task. There is none higher which you could do in this life. Commit yourself to this work and serve your brothers. (Maitreya, from Message No.5)" (Citat fra nedenstående link).

Se http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2013/2013-04.htm#compilation

 

Det er det som Kristus (Imam Mahdi,Messias, Krishna, Kalkiavataren, Maitreya Buddha, den som alle religioner venter på, verdenslæreren eller blot læreren - en og den samme) står for, der er det væsentlige: Del. Indret verden retfærdigt. Fred.

Hvis man synes, at verden har haft nok af hungersnød, uretfærdighed og krig, så er man enig i Verdenslærerens lære.

For øjeblikket er der 14 Mestre i verden, ingen af dem arbejder åbent , men de mødes med såkaldte seniordisciple, som de underviser, og forbereder på deres arbejde her og nu og efter Kundgørelsesdagen. Maitreya vil arbejde incognito lige indtil Kundgørelsesdagen og det samme vil de Mestre, som allerede er her fysisk tilstede. På Kundgørelsesdagen vil Maitreya introducere den kendsgerning, at der er 14 Mestre til stede i verden, som arbejder sammen med ham. og de vil sandsynligvis blive præsenteret en efter en, idet deres åbne arbejde da også begynder.  Maitreya må være incognito indtil Kundgørelsesdagen, han har ikke noget andet valg, idet han bliver nødt til at vide, at mennesker vil følge ham på grund af at de accepterer at det at dele, retfærdighed og kærlighed er svaret på menneskehedens problemer. Således at mennesker ikke følger ham blot fordi han er en autoritet som Kristus, Messias, Maitreya Buddha, Krishna, Imam Mahdi, Kalki Avatar eller hvilken religiøs autoritet det måtte være eller en spirituel lærer. Menneskeheden må tage en beslutning og det skal være en beslutning, som ikke kun tages af en majoritet af verdens befolkning, men af størstedelen af menneskeheden. Det er derfor Maitreya må undervise som om han er et almindeligt menneske, en af os, hvad han også er. Netop det at han er Maitreya gør at det han siger anerkendes af  millioner af mennesker, som elsker deres medmennesker tilstrækkeligt til at acceptere princippet om at dele og retfærdighed for alle. 

Se  http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2013/2013-06.htm#TV94

 

"...Raise your voices.
Tell the world your needs:
your need for peace;
your need for justice & freedom;
the need for all people to live in harmony,
no matter the religion, the colour, the race.
All men essentially are One." 
-Maitreya, Verdenslæreren

 

 

 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...
Du kan lide denne side