Folkets stemme

I følge Kristi ( Maitreyas)  lære er det vigtigt af ​​at tale om og kræve  retfærdighed, frihed, fred, menneskerettigheder, afslutningen på ​​sult og et stop for ødelæggelse af miljøet.Organiseringen af folkets stemme bliver bedre og bedre.Den voksende styrke i folkets stemme fører til krav om frihed og retfærdighed.Lige fra starten af hans fysiske fremtræden i verden har Maitreya, Verdenslæreren (Kristus, Imam Mahdi, Messias, Maitreya Buddha - en og den samme) understreget behovet for at dele, retfærdighed og fred i sine budskaber og lære, og har bedt menneskeheden om at hjælpe ham med at genopbygge verden.

 

"From now, My friends and brothers, you will witness a leavening of the climate of the world, a sweeter atmosphere of hope will enter the affairs of men, a new call for Justice will sound forth from all quarters, and in the midst of that clamour will you find Me. I shall sustain all who call for Peace, for Justice and brotherly Love. I shall call to My side all who love their brothers. From all parties and all nations they will come, gathering around Me. I shall fill their hearts with hope and Love, and in mounting numbers they shall conquer the world. This process has begun. Already the voices of the people are being heard. Louder and louder they cry for Justice, for Peace for all time. A renewed hope seizes mankind, and this gladdens My heart. (Maitreya, from Message No. 131)"

Kilde: http://www.share-international.org/archives/M_teachings/Mt_peoples-voice.htm

 

 

 

Når Maitreya (Kristus, Imam Mahdi, Maitreya Buddha, Messias - en og den samme) viser sig, åbent for alle, vil han inspirere til at skabe en fornuftigere livsholdning funderet i at tjene behovene hos mænd og kvinder overalt. Han vil vise, at konflikter, som vi har nu, ikke er uundgåelige. At lederne af nationer har et ansvar for menneskeheden som helhed, og ikke alene i forhold til deres subjektive følelser eller ideologi. Maitreya (Kristus) siger, at enhver regering som blindt følger markedskræfterne fører landet til ødelæggelse. 

Han vil vise at fred ikke er svær at finde, hvis den søges ærligt. Fred, vil han sige, vil kun kunne nås med retfærdighed og frihed for alle. Således vil Maitreya sætte målet for de nødvendige ændringer. Således vil mennesker blive inspireret til at tage de enkle skridt ind i det ukendte og se opfyldelsen af de drømme og længsler for fred, som de længe har haft i deres hjerter.

Korruption og kaos er blevet skabt af politikerne og mestrene er kommet for at bringe alt dette til ophør og få politikerne til at indse at de er folkets tjenere. Men alt sker gennem menneskeheden selv. Der udgår aldrig nogensinde tvang fra Hierarkiet eller disciple af Kristus for at få mennesker til at foretage nogle ønskelige handlinger. 

Se

1. http://www.share-international.org/archives/M_teachings/Mt_future-before-us.htm 

2. http://www.share-international.org/master/2003/ma_feb03.htm 

3. http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2011/2011-03.htm

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...
Du kan lide denne side