Ordforklaring

Glamour.
   Overtro.

 

Helgen.
   Bruges i denne fremstilling som synonymt med Mester.
Det er ikke i overensstemmelse med den katolske kirkes brug, hvor helgen bruges meget bredere, således at mange gode mennesker kanoniseres til helgen -  uden at de er  en Mester.

 

Karma.                  

   Østens navn for Loven om årsag og virkning.Den grundlæggende lov, som styrer vores eksistens i dette solsystem. Enhver tanke som vi har, enhver handling som vi udfører fører til en årsag. Disse årsager fører til virkninger, som skaber vores liv for godt eller dårligt. Udtrykt i bibelske termer: Som du sår, sådan skal du høste. I videnskabelige termer: For enhver handling findes en tilsvarende  og lige så stor reaktion. 

 

Mester.
   I denne fremstilling er mester brugt synonymt med medfølensens og visdommens mestre. Det er et menneske, som har færdiggjort udviklingen i menneskeriget - vores verden - og er trådt ind i det næste rige - Gudsriget.

 

Seniordiscipel.                                                                                                              En erfaren discipel af vort åndelige Hierarki, dvs. Den indre Kirke, og der findes mange andre synonymer for denne gruppe af næstekærlige og vise mænd og kvinder. Kan arbejde indenfor alle områder af menneskelivet, derunder politik, religion, videnskab, kultur. Det er dog fortsat ikke et realiseret menneske.

 

POE

 Forkortelse for "Point of Evolution", dvs udviklingsgrad målt af en ægte mester. Begrebet er introduceret af Benjamin Creme, som i over 40 år har oplyst verden om verdenslærerens (Maitreyas) genkomst. POE 4.0 betyder et der er 100 % lys i personen, og han behøver ikke inkarnere længere på denne jord, men kan vis han vil. POE 5.0 betyder, at personen formelt er en mester. POE 3.0 betyder, at der er 75 % lys i personen (det samme som 3. indvielse). POE 2.0 betyder, at der er 50 % lys i personen (det samme som 2. indvielse). POE 1.0 betyder, at der er 25 % lys i personen (det samme som 1. invielse). POE 1,5 betyder at personen er midtvejs mellem 1. og 2. indvielse.

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...
Du kan lide denne side