Maitreya - Kalki avatar

Hav Kristus i din bevidsthed.
 
Kristus (Maitreya) vil guide os mod Den gyldne Oplysningens Tidsalder, hvis vi ønsker det.
 
 
KALKI AVATAR
 
 
 Kalki (Maitreya) er Gud¨s løfte om at vende tilbage , når alt (meget) er mørkt, for at etablere en Gylden Tidsalder af ægte Guddommelig Retfærdighed og Orden. Og hvor Gud er alt harmløst.
 
Kristus, Kalki avataren, en og den samme er her igen og er ved at bringe orden i verden ved at inspirere alle mennesker til at arbejde for det gode: 1. Alle har ret til mad, tøj og ordentlig bolig. 2. Alle har ret til uddannelse. 3. Alle har ret til sundhedsvæsen.  Anerkendelse af at den frie vilje er ukrænkelig.  Menneskets ret til selv at bestemme, hvordan det vil leve sit liv er en selvfølge for os. Enhver har ret til at vælge sin egen vej til Gud og frit at vælge livsstil og leve det liv man måtte ønske. Den religiøse vej er kun en vej til Gud eller måske det som videnskaben er beygyndt at kalde - Higgs Boson partiklen, som nogle opfatter som "Gud" , dvs et kreativt potentiale, der er til rådighed for alle mennesker, og som man opnår adgang til gennem meditation og uselvisk tjeneste.
 
Kristus (Kalki avataren)  kommer for at genskabe retfærdighed og guddommelig orden - nu på et højere niveau. Medfølelsens og retfærdighedens tidsalder. Vi kan alle se, at visse dele af samfundets strukturer ikke tjener menneskets behov. Som Maitreya siger "Den nye vin har behov for nye beholdere." Vi hælder ikke ny vin på gamle flasker. Samfundet har behov for nye strukturer, som kan tjene mennesket. Politikere er befolkningens tjenere.
 
To passager fra Bhagavad-Gita:
 
  I de to passager siger Krishna: “Jeg vil komme. Jeg vil ikke vente til alt er ude af kontrol".   Og dette er tiden. Nu. Der er terrorist aktiviteter så godt som alle vegne. Der er ikke sikkerhed for nogen overhovedet . Lov og orden er i fare. Mennekser lider af utallige sygdomme.  Krishna er Kristus og det er det "Jeg" der henvises til. " Når som helst retten er i forfald, kommer jeg igen, for at genoprette orden og harmoni. "

 "So, it is the right time for the Christ (Kalki) to show up, and I am going to invoke him on this day just by referring to the promises he made. And he said: “Whenever things go out of control. I will come, and I will not wait. I will create myself out of my Self. “
 
Kristus (Krishna, Kalki avataren) sagde at han ville vende tilbage, når alt var ulykke, nød og elendighed. Det er nu. "I will create my self" dvs. "Jeg" (Kristus) skaber mit eget legeme, både et menneskelegeme (det er sket), og et større legeme og dette større legeme er alle os, der gerne vil hjælpe med til at skabe en smukkere, lykkeligere, mere lige og retfærdig verden, hvor krig er noget som tilhører fortiden, og hvor alle har tilstrækkeligt.
                                                                  💔💔

Sophia Tara ( kan findes på FB) skriver i et opsalg 16.11.2020:

Second Coming of Christ imminent says Sathya Sai Baba❣️
A few days ago I was sent a video from Mark Aspa.
He wrote: Dear Share Staff New Zealand,

"I would like to inform you about some very important information I received about the Emergence of Maitreya from Sathya Sai Baba. Please view this video...Second Coming of Christ Imminent says Sathya Sai Baba."
Best wishes

 
 
 

  

 
Bemærk: Dette er ikke en original Share International hjemmeside. Gå venligst til originalsiderne for førstehånds information: http://www.share-international.org
 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...
Du kan lide denne side