Den nye civilisation

Svensk video om Maitreya - verdenslæreren
Engelsk tale, svenske undertekster. Kan kun ses på You Tube.

Maitreya (Kristus, Imam Mahdi, Messias, Maitreya Buddha, Kalkiavataren) siger: "En ny sandhed er ved at forme sig. Loven er kærlighed, sandheden mine venner, er broderskab." (Fra budskab nr. 43 gennem Benjamin Creme). En ny civilisation baseret på medfølelse. Det er Kristus tidsalder vi er gået ind i - heldigvis. Det er Imam Mahdis tidsalder - heldigvis. Messias er kommet - heldigvis. Kalkiavatarens tidsalder - heldigvis.  Maitreya Buddhas tidsalder - heldigvis. Maitreya kommer som en spirituel lærer, en ven af alle, en fader vi altid kan gå til; meget brugt er fotoet, hvor Maitreyas hånd kom til syne på et spejl i et badeværelse. Se fotoalbum. For dem der er inderligt trætte af religion i snæver forstand kommer Maitreya som en spirituel lærer og mentor.

Og han er endog ikke alene. Sammen med ham kommer ca. 40 ægte Helgener (mestre). Gradvist nærmer de sig offentligheden - på en blid og nænsom måde, som ikke krænker menneskets frie vilje. De kommer ikke som magikere, der på mirakuløs vis forandrer vores verden, dvs os alle til gode og medfølende mennesker. Vi skal tage skridtene, vi skal begynde at gå , så hjælper de os til at holde balancen, så vi ikke falder. Ligesom en mor eller far hjælper og overvåger deres lille barn, så det ikke falder, når det lige er startet på at gå.

Om ca. 2500 år vil atter en ny civilisation begynde at spire frem. Men nu skal vi have Kristus tidsalder manifesteret.

 ❤

 

"Loven er kærlighed, sandheden mine venner, er broderskab"  (Maitreya).

Kilde: Share International  magazine Vol. 33, No. 10 - December 2014 side 23 engelsk udgave

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 23:32

Meget gode billeder :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.09 | 12:36

Hej. Findes der nogle grupper/mennesker her i Danmark som beskæftiger sig med Maitreya og missionen?? Rigtig god hjemmeside!! :)

...
29.06 | 12:43

Er der nogle åbne foreninger eller grupper her i Danmark hvor man kan snakke sammen om Maitreya?

...
06.02 | 21:04

En meget fin hjemmeside med mange gode informationer.

...
Du kan lide denne side